Uitbreiding

09-01-2022

NIEUWS NIEUWS NIEUWS 

Nieuw jaar nieuwe mogelijkheden!

Dat is toch wel wat wij het afgelopen jaar ervaren hebben, jazeker hebben wij ook last gehad van de pandemie, wie niet! maar het heeft ons ook wat gebracht.

De scholen moesten vaak sluiten dit had tot gevolg dat wij naast onze dagbesteding ook noodopvang draaide voor de kids die niet meer naar school konden en toch echt erg gebaat zijn bij een vast ritme en een goede daginvulling.

Het gevolg was dus meer dagen met meer jongere en minder mogelijkheden een goede daginvulling creeeren. Nou daar word je creatieve brein door gestimuleerd hoor! We hebben wat brainstorm sessies achter de rug maar met goed gevolg, ik kan concluderen dat wij met minder mogelijkheden toch een top jaar gehad hebben, de jongeren hebben zich goed vermaakt en voelen zich veilig en vertrouwd, zelfs als heel de wereld op zijn kop staat. Vicky Wilma en ik met nog een aantal andere leiding hebben genoeg activiteiten kunnen creëren om heerlijk bezig te zijn. De voetbalkantines zijn blij met ons, die van Geffen  wordt voorzien van snoepzakjes en die van Den Dungen maken we schoon en vullen we aan. Verder maken we wekelijks verse soep en bezorgen deze met veel plezier bij onze vaste klanten thuis. We flyeren in Den Dungen en wekelijks huren we een sportzaaltje, hier boksen dansen sporten we totdat we onze energie weer even kwijt zijn, enorm belangrijk voor mensen met een beperking voldoende bewegen! Naast deze activiteiten buitenshuis zijn we binnenshuis creatief met muziek dans spel en creatieve werkvormen, een fijne balans.

Onze groepen gaan tot maximaal 8 jongeren en we hebben een klein vertrouwd team, dit heeft tot gevolg dat we het woord kleinschaligheid echt waarmaken, dit geeft rust en vertrouwen voor de jongeren, we brengen en halen onze jongeren thuis op in omgeving Den Bosch Den Dungen.

De dagbesteding draaien we op dinsdag woensdag en donderdag, en nu komt dan het NIEUWS vanaf de zomervakantie 2022 zullen we ook onze deuren openen op de maandag!

Dus ben jij of ken jij iemand die gebaat is bij  een zinvolle dagbesteding op een warme veilige plek dan informeer eens via mijn mail of kijk op de website van www.nwarmhuis.nl